Navigatie                     

Senatul Studențesc este un organ consultativ și independent al Universității „Ovidius” din Constanța, constituit prin Hotărârea Senatului nr. 375 din 23 aprilie 2015 și având menirea de a optimiza relația dintre membrii comunității universitare, cu accent pe relația profesor – student. În acest sens, Senatul Studențesc are ca obiective susținerea unui dialog constructiv și transparent între cadre didactice și studenți, facilitarea integrării socio-profesionale a studențior, precum și creșterea calității actului didactic și a condițiilor de viață socială și academică, sub toate aspectele: resurse umane (studenți, cadre didactice, personal administrativ) și bază materială (spații de învățământ, cămine, cantină, etc.).

Senatul Studențesc va urmări dinamica și deficiențile aplicării și respectării normelor de conduită la nivelul instituției pentru a identifica soluții și formula recomandări constructive, în spiritul unui climat stabil și benefic pentru toate părțile implicate. Sub acest aspect, forul semnalează încălcările de comportament ale membrilor comunității universitare.

Senatul Studențesc nu se va implica în activități de natură politică sau partizană, și aderă la valorile europene ale democrației, toleranței și libertății individului, pronunțându-se împotriva corupției, prozelitismului religios și a discriminărilor de orice natură.

 

Adresă: Bulevardul Mamaia nr. 124, Cămin C2, Camera M1

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facebook: facebook.com/senatulstudentesc.ovidius